Gabriel Pecheanu
9757 vizualizări 7 dec 2017

”S-au rezolvat absolut toate problemele, mărindu-se cotele care vin. (...) Domnul Florin Pandele s-a grăbit puţin, pentru că noi în mometul în care dădea acea declaraţie tocmai studiam şi rezolvam această problemă. De aceea, nu cred că acum este supărat sau îşi mai menţine acel apel pentru că lucrurile s-au rezolvat”, a declarat preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău.

El a mai spus că proiectul bugetului de stat pentru 2018 nu a ajuns în Parlament, afirmând că este posibil ca în legislativ să mai fie operate anumite modificări, să mai fie aprobate anumite amendamente.

”Nu am făcut o consultare (n.r. cu primarii), dar cu siguranţă vor fi mulţumiţi”, a dat asigurări liderul PSD.

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a susţinut, miercuri, că bugetul instituţiei pe care o conduce va scădea cu opt milioane euro, conform proiectului de buget pentru anul 2018, acesta susţinând că va protesta, îndrumându-i şi pe alţi edili să-i urmeze exemplul.

"Eu sunt ofiţer al statului român, în rezervă, sunt comandant de cursă lungă, îmi iubesc patria cum nu va puteţi voi imagina. O iubesc cum aş vrea să şi-o iubească toţi românii. Dar nu pot să stau ca fraierul şi să aştept să ne ia banii, că se numeşte guvernul Tudose, guvernul Dragnea, guvernul PNL, USR. Nu vreau eu să ne ia din 40 de milioane, 8 milioane. Daca nu se poate şi asta e legea, asta-i viaţa, ce sa facem? Eu fac tot ce-mi stă în putinţa să rămână banii în localitatea asta, că avem şi noi proiecte, ne-am apucat să investim în şcoli, în grădiniţe, spitale", a declarat, pentru MEDIAFAX, Florentin Pandele.

Edilul susţine că primarii ar trebui să acţioneze, având în vedere că în perioada următoare bugetul va fi votat în Parlament, menţionând că ia în calcul organizarea unui protest.

"Nu ştiu când va fi (n.r. protestul): mâine, poimâine, răspoimâine. (..) Voi ieşi când se epuizează toate căile şi când văd eu negru pe alb că am pierdut banii. Atunci ies", a mai spus Pandele.

Citește și: