270 vizualizări 16 sep 2019

„Domnule Tăriceanu, pe dvs nu v-a informat partenerul de alianţă că trebuie să susţineţi Pactul pentru bunăstarea românilor?”, a comentat Mihai Fifor, secretar general PSD, pe Facebook, făcând trimitere către un material în care se menţionează faptul că Victor Ponta este deschis pactului iniţiat de premier, dar şi unei colaborări cu PSD.

O altă reacţie a venit din partea Federaţiei "Societatea Civilă Româneacă".

„Susţinem iniţiativa dvs. în condiţiile în care rolul tuturor politicienilor este în primul rând grija prin măsuri-cheie, cu scop social a tuturor cetăţenilor ţării. De asemenea mediul de afaceri are nevoie de consens politic şi civic fără de care economia si dezvoltarea durabilă a României nu pot funcţiona corespunzător. Prin propunerea dvs., noi toţi avem posibilitatea să vedem dacă partidele parlamentare într-adevăr susţin asemenea măsuri constructive şi pentru popor sau reprezintă alte interese decât ale cetăţeanului”, se arată în răspunsul semnat de preşedintele Federaţiei Societatea Civilă Românească, Petre Racanel.

Federaţia „Societatea Civilă Româneacă” (FSCR) reprezintă pensionari, asociaţii, sindicate, ONG-uri şi patronate, potrivit paginii organizaţiei.

Varujan Pambuccian a declarat, luni pentru MEDIAFAX, că grupul parlamentar al minorităţilot naţionale a semnat pactul pe care l-a propus Viorica Dăncilă partidelor, precizând că documentul include măsuri de bun simţ cu care mai mulţi aleşi ai grupului au fost de acord.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

Citește și: