Sorin Bogdan
9406 vizualizări 22 iul 2018

Ineditul protest de la Apahida se extinde în judeţul Cluj. Proprietarii unui teren din satul Sâmboleni, judeţul Cluj l-au chemat sâmbătă pe Sorin Botiş şi - ajutaţi de mai mulţi prieteni - au scris pe o mirişte mesajul ”VĂ VEDEM”, tot cu litere imense, care pot fi văzute din avion. 

Cosmin Bălănean a transmis în direct operaţiunea, în care au folosit tractorul şi cultivatorul lui Sorin Bobiş şi au ţinut secret mesajul pe care îl scriau până la sfârşit: ”Lucrăm ceva. Lucrăm pentru România,” spunea Bălănean, de la volanul tractorului. ”Încercăm să transmitem un mesaj cuiva, care ar trebui să-i trezească pe mulţi români din amorţeală, din starea aia de somnolenţă.”

Ca orice ardelean care se respectă, la finalul unei zi de muncă, protestatarii au pus de o petrecere. ”Asta ne dorim să devină o realitate pentru toată lumea,” explică Cosmin Bălănean în înregistrare. ”Ne dorim, după muncă  să vină distracţia, nu să mergem la proteste, nu să strigăm âmpotriva PSD, nu să ne batem cu jandarmii, nu să luptăm cu corupţii. Ar trebui să muncim şi - după muncă - să ne petrecem timpul liber cu familiile sau cu prietenii. Asta-i normalitatea. Pentru asta luptăm acum, prieteni!”
 
 
Protestul clujenilor a primit mii de aprecieri pe reţelele de socializare şi se aşteaptă să se extindă în zilele următoare.
 

 

 

Citește și: