51 vizualizări 31 aug 2009

Viorel Hrebenciuc a anunţat  că PSD va veni mâine cu două proiecte de lege de reorganizare a SPP şi STS. „Am constatat că cei de SPP fac poliţie politică”, a spus Hrebenciuc arătând că acest serviciu are „o secţiune” care îl urmăreşte pe preşedintele PSD Mircea Geoană în teritoriu.

De asemenea, şi vicepreşedinţii social democraţi ar fi urmăriţi SPP, care i-ar da raportul lui Traian Băsescu despre acţiunile lor.

Totodată, Hrebenciuc a sugerat că STS este implicat în scandalul scurgerilor de informaţii din comisia Udrea. Una dintre propunerile PSD vizează ca nominalizarea şefilor celor două servicii să-i aparţină preşedintelui, ca până acum, dar votarea lor să se facă de către Parlament. (F.N.)

Radu Berceanu: „S-au lămurit şi ei că Geoană nu are nicio şansă”

În replică, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat pentru Gândul că această iniţiativă arată că social democraţii au renunţat la ideea că Mircea Geoană ar putea să mai devină vreodată preşedinte al României şi să conlucreze din această calitatea cu şefii SPP şi STS. „E clar, s-au lămurit şi ei că Geoană nu are nicio şansă”, a comentat ironic Berceanu.

Vezi şi Reacţia SPP

Citește și: