Teodor Bobei
278 vizualizări vineri, 10:09

„Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moţiunii, cei din opoziţie spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forţă, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Aşa este! Au toate motivele să se teamă! PSD rămâne în tranşee. Nu abandonăm câmpul de luptă. Vom lupta, în opoziţie şi în campania electorală pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetăţeni. Se anunţă nori negri de austeritate. Se va face simţită starea de haos şi degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranţa că e nu e pierdut totul”, a scris Mihai Fifor, vineri, pe Facebook.

„Vom fi prezenţi şi vom lupta pentru voi. Depinde însă şi de votul vostru. În noiembrie, puteţi îndrepta ceea ce s-a întâmplat în Parlament! Aveţi puterea de vă apăra ceea ce aţi câştigat în guvernare PSD. Votul vostru poate schimba totul!”, a conchis social-democratul.

Moţiunea de cenzură prin care a fost retrasă încrederea în Guvernul Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate. Votul a fost secret cu bile.

Citește și: