Gandul.info
Liviu Dadacus - Mediafax
3448 vizualizări 5 dec 2017

„În aceste momente triste pentru toată naţiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne uneşte, la dezideratele la care aspiră toţi românii, de aici din ţară şi de pretutindeni.

Prin urmare, PSD anunţă oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni.

În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestăţii Sale, drept pentru care PSD îşi va suspenda toate acţiunile politice prevăzute pentru această perioadă şi să arătăm respectul cuvenit", a transmis PSD printr-un comunicat de presă. 

Potrivit surselor menţionate, la sediul PSD s-au întâlnit preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, preşedinţii organizaţiilor de Sector, precum şi alţi lideri ai formaţiunii.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, că organizaţiile din Bucureşti şi Ilfov ale partidului vor organiza un miting în Capitală pe 9 decembrie, în paralel cu mitinguri organizate de alte organizaţii judeţene ale social-democraţilor, mitinguri împotriva „statului paralel şi ilegitim".

Şedinţa PSD are loc în condiţiile în care Casa Regală a României a anunţat că Regele Mihai a încetat din viaţa, joi, la ora 13.00, la reşedinţa sa din Elveţia.

 

 

Citește și: