Alexandru Costea
361 vizualizări 8 apr 2019

Potrivit Registrului de domenii ROTLD, domeniul tuestieu.ro a fost înregistrat de Partidul Social Democrat, cu sediul pe bulevardul Kiseleff, nr. 10, Bucureşti. Termenul de expirare a domeniului înregistrat de PSD este 07.04.2022.

Klaus Iohannis, preşedintele României, publică a treia carte, despre Uniunea Europeană, volumul "EU.RO - un dialog deschis despre Europa" fiind anunţat de Editura Curtea Veche, arată un comunicat remis Mediafax.

Volumul este prezentat ca un ghid ce realizează sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent.

„EU.RO. Un dialog deschis despre Europa" este, potrivit editorilor, „o invitaţie la dezbatere, la analiză şi cunoaştere, astfel încât să le ofere cititorilor informaţii de care au nevoie pentru a deveni cetăţeni europeni implicaţi, alături de instrumente care să le contureze o poziţie articulată faţă de Uniune şi faţă de viitorul ei".

Cartea prezintă ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar. Volumul va putea fi rezervat cu autograf pe curteaveche.ro în perioada 8 - 16 aprilie.

Preţul noului volum semnat de Klaus Iohannis este de 59 de lei.

Klaus Iohannis a mai publicat volumele "Pas cu pas" (2014) şi "Primul pas" (2015).

Citește și: