Diana Grigore
331 vizualizări 3 iun 2019

„Dacă condiţiile mele se acceptă probabil voi lua această decizie, dar condiţiile mele sunt extrem de dure şi nu ştiu dacă vor conveni: Opoziţie totală la PSD. PSD guvernează prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înţelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio iniţiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiţi să intre în opoziţie radicală cu PSD, atunci for accepta condiţia. Dacă vor accepta şi cererile mele care sunt nu sunt de negociat, adică cei şase preşedinţi de sectoare vor fi aleşi de mine, nu de altcineva şi vor fi validaţi”, a declarat Rareş Bogdan, înaintea şedinţei BEX al PNL care are loc luni la Parlament.

O altă condiţie a acestuia este crearea propriei echipe. El vrea să vină cu propriul secretar general.

„Voi dizolva toate birourile de conducere actuale ale organizaţiilor şi îmi voi pune propriul meu secretar general şi cei trei prim-vicepreşedinţi. Dacă acceptă cei din conducerea naţională cererile mele care sunt cât se poate de clară, adică nu Rareş Bogdan singur, cu o echipă ce nu îi aparţine, ci Rareş Bogdan şi echipa sa, atunci sunt pregătit să preiau Bucureştiul, altfel nu”, a adăugat Bogdan.

Surse din interiorul partidului au declarat, pentru Mediafax, că dacă Rareş Bogdan va prelua filiala PNL Bucureşti, Florin Roman ar obţine funcţia de secretar general.

Cristian Buşoi a anunţat, luni, că va demisiona din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti. El a declarat, luni, că singura demisia a organizaţiei pe care încă nu o are este a preşedintelui PNL Sector 2, respectiv a Ancăi Boagiu.

Prin urmare, Boagiu ar urma să fie demisă în şedinţa Biroului Executiv au spus sursele citate.

Foto: Hepta

Citește și: