1052 vizualizări 7 iul 2019

„Niciodată un om de dreapta nu poate să se alieze cu unii cu care nu-şi pot face nici cruce. Cu stânga nici cruce nu poţi. (...) Dar înainte de PNL, USR, UDMR, suntem români la Bruxelles. Noi reprezentăm interesul naţional, este un termen sănătos. Interesul României este al tuturor agricultorilor români, al cetăţenilor români. Atâta timp cât în comisia de agricultură avem doi membri – Motreanu şi Buda- este normal să colaborăm şi cu Dacian Cioloş şi cu ceilalţi colegi. Să intre cât mai mulţi din cei 32 de colegi în comisia de agricultura pentru a putea susţine interesele agricultorilor români", a declarat Rareş Bogdan, la România TV.

Declaraţia vine în contextul în care au apărut mai multe reacţii negative după ce europarlamentarul PNL a afirmat că o va susţine, alături de colegii din comisia de agricultură, pe Carmen Avram, europarlamentar PSD.

Legat de unitatea europarlamentarilor, Traian Băsescu aflat în aceeaşi emisiune TV, a afirmat: "marţi toţi europarlamentarii din această legislatură sunt invitaţi la ambasada României de pe lângă Comisia Europeană. Vom fi toţi 33 şi este esenţial, dacă vom stabili ca pe probleme de interes ale României vom utliza aceeaşi voce".

 

Citește și: