2065 vizualizări 14 nov 2019

„Auuuu, ce îi doare!!!!!!!!! Voi continua. Înseamnă că fac bine ce fac. #farapenali #faraprosti #fararepetenti #farainculti”, a scris Rareş Bogdan, joi, pe Facebook.

Reacţia vine după ce Viorica Dăncilă i-a solicitat lui Klaus Iohannis să vină cu explicaţii legate de afirmaţiile lui Rareş Bogdan în care îi transmite că „Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii”. Liderul PSD se întreabă de unde ştie PNL ce vor face procurorii şi pe cine ar putea chema la audieri.

„L-am văzut cu toţii pe Rareş Bogdan, portavocea preşedintelui Klaus Iohannis ameninţându-mă cu procurorii. Citez: «Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii». Ce să înţeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe preşedintele Iohannis la o dezbatere în faţa românilor, sunt ameninţată cu procurorii şi cu dosare?”, a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul PSD.

Anterior afirmaţiilor liderului PSD, Rareş Bogdan a scris pe Facebook că ceea ce a dezvăluit ministrul Finanţelor Florin Cîţu despre cifrele legate de buget ar trebui anchetat de DNA.

 

Citește și: