397 vizualizări 11 mar 2019

"Sunt foşti colegi, sunt oameni cu care am o relaţie foarte bună. Era ziua de naştere a lui Mihai Tudose. M-au invitat şi m-am dus. Suntem într-o ţară liberă şi consider că evenimentele private nu trebuie politizate. Eu cred că se exagerează foarte mult. Domnule, sunt în alte partide, nu sunt duşmani. Suntem, eventual, adversari politici, dar relaţiile interumane trebuie menţinute. Suntem, totuşi, oameni normali, avem prietenii, ne cunoaştem, îi apreciez pe unii dintre ei, chiar sunt oameni foarte capabili care au făcut lucruri pentru ţara asta. De exemplu, Mihai Tudose. Eu am fost total împotrivă să-l schimbăm atunci când a fost schimbat din funcţia de prim-ministru", a afirmat Robert Negoiţă.

Primarul Sectorului 3 apare într-o fotografie, postată de Felix Rache, alături de Victor Ponta, Mihai Tudose şi Marian Neacşu, toţi plecaţi sau excluşi din PSD.

Întrebat dacă ar fi plecat la Pro România, dacă nu era primar, Negoiţă a afirmat: "Dacă şi cu parcă. Asta să ştiţi că e disonanţă cognitivă. Ce ar fi fost dacă....Vedeţi că sunt aici. Sunt de 14 ani aici, de câte ori m-aţi văzut că m-am dus stânga dreapta?".

În ultima perioadă s-au înscris în Pro România social democraţi care reprezentau nume grele în partid, dar care fie au fost traşi pe linie moartă, fie au fost excluşi. Printre aceştia se numără Marian Neacşu, fostul premier Mihai Tudose şi fostul vicepreşedinte PSD Adrian Ţuţuianu.

 

Citește și: