3556 vizualizări 23 aug 2019

Chestionată, vineri, la finalul întrunirii CEx al PSD, de ce nu a mai participat la şedinţa coaliţiei de luni, premierul a răspuns că a avut „o problemă de sănătate”.

Chestionată dacă sunt adevărate informaţiile conform cărora şi-ar fi făcut injecţii cu botox, liderul PSD a spus: „Se vede la mine botox? Sincer e prea mult”.

Preşedintele PSD a lipsit de la întrevederea reuniunii coaliţiei de luni. Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că la întâlnire au participat Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, care au aşteptat aproximativ 20 de minute să vină Viorica Dăncilă, reprezentanţii PSD anunţând atunci că premierul urmează să vină.

În cele din urmă, discuţia a început fără liderul Executivului, nefiind dat un argument legat de absenţa Vioricăi Dăncilă de la şedinţa cu ALDE.

O altă şedinţă a coaliţiei a avut loc miercuri, de data aceasta premierul fiind prezent la întrunire. Şi luni Viorica Dăncilă se va întâlni cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Premierul a precizat că este convinsă că, din punct de vedere al corectitudinii, partenerii de coaliţie vor spune dacă ies sau nu de la guvernare.

 

Citește și: