2280 vizualizări 17 nov 2019

Mergeţi peste el la dezbatere?
„Nu ştiu încă. Pentru mine e important un singur lucru, faptul că trebuie să dăm dovadă de respect şi responsabilitate, că în orice ţară între candidaţii care intră în turul doi, o dezbatere e necesară. Domnul Iohannis de fiecare dată m-a jignit, că nu sunt pregătită, cu nu ştiu să gestionez. De ce nu vrea acea dezbatere, pentru a arăta cât de pregătiţi suntem? Îi sfidează pe români. Eu nu mi-aş permite niciodată să îi sfidez pe români, indiferent de culoarea politică. I-am ajutat pe toţi românii, fără să îi împărtat în cei care o susţin pe Viorica Dăncilă şi îi cei care o urăsc pe Viorica Dăncilă”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică la Antena 3, întrebată dacă va merge peste Klaus Iohannis la dezbaterea de marţi.

Liderul PSD a adăugat că încă nu a luat o decizie în acest sens, însă a spus că speră ca preşedintele Iohannis să fie sfătuit să aibă o dezbatere cu ea.

„Nu ştiu încă. Eu sper ca să fie sfătuit. Sper să ia în calcul, să invite contracandidatul la o dezbatere unde vrea dumnelui. În ce zi vrea. Eu am această deschidere spre dezbatere”, a conchis Dăncilă, chestionată cum va proceda.

Klaus Iohannis a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul PNL, că marţi va organiza o dezbatere cu politologi şi formatori de opinie. Şeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste şi a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei”.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunţat că va găzdui dezbaterea de marţi a lui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

Evenimentul de marţi ar fi programat să înceapă de la ora 15.00, au spus surse liberale, pentru MEDIAFAX.

 

Citește și: