Gandul.info
Nelu Barbu
4247 vizualizări 28 ian 2018

"Nu, acolo este sediul materiei. Acolo este şi meiul, şi orzoaica pentru bere, acolo este ;i industria alimentară." a fost răspunsul lui Petre Daea la întrebarea jurnaliştilor despre posibilitatea ca în Ministerul Agriculturii să fi fost conceput programul de guvernare. 

Întrebat despre o declaraţie recentă legată de faptul că nu ar mai fi consumat alcool de mai bine de 30 de ani, Petre Daea a vrut să fie cât mai clar : 

"În 1968 m-am îmbătat. Dacă mă gândesc, şi acum mi-e rău", a fost răspunsul care a stârnit zâmbetele jurnaliştilor în Parlament. 

Răspunsurile ministrului Agriculturii, confirmat pentru continuarea mandatului şi în Guvernul Dăncilă de către membrii CEx PSD, vin în contextul în care liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că şi-a îndemnat colegii să studieze programul de guvernare pentru că i s-a spus că "arată de parcă ar fi fost scris în Ministerul Agriculturii, între două beri"

„A citit cineva programul de guvernare? Ştiu că Balint l-a citit şi mi-a spus că arată de parcă ar fi fost scris în Ministerul Agriculturii, între două beri. Se va decide săptămâna viitoare referitor la acest plan de guvernare şi ar fi foarte bine dacă v-aţi exprima şi voi părerea. Eu aş fi foarte bucuros ca mâine dimineaţă să citiţi acest program de guvernare şi să ne spuneţi ideile voastre până luni dimineaţa. Avem şi noi idei referitoare la perioada următoare pe care vrem să le prezentăm. Toate aceste acorduri sunt pe termen lung", a transmis Kelemen Hunor, cu ocazia participării la ceremonia de aniversare a 15 ani de la înfiinţarea Conferinţei Tineretului Maghiar.

 

 

Citește și: