Ana Petrescu
1068 vizualizări 16 mar 2019

„Este sfidător că acest eveniment a fost organizat chiar în Capitala României, una dintre ţările care este cel mai des atacată de politicienii din PPE. Summitul PPE a fost o defilare a antiromânilor la Bucureşti, ceea ce este greu de acceptat. Şi mai tragic este că politicienii români afiliaţi acestei familii europene se întrec în atacuri la propria ţară, iar pentru asta sunt recompensaţi cu locuri pe liste. Alegerile europene o să le ofere o surpriză Popularilor Europeni, în ceea ce priveşte România. Românii sunt demni şi nu acceptă să fie folosiţi drept ţinte, iar asta o să se vadă la vot, când PNL va primi o lecţie”, a declarat Răzvan Popa, printr-un comunicat de presă remis, sâmbătă, MEDIAFAX.

Summitul PPE al liderilor regionali şi locali a avut loc, sâmbătă, la Romexpo. La eveniment au fost prezenţi 3.200 de participanţi. În cadrul reuniunii au ţinut discursuri şeful statului Klaus Iohannis, preşedintele PNL Ludovic Orban, candidatul PPE pentru poziţia de preşedinte al Comisiei Europene (CE) Manfred Weber, secretarul general al PPE Antonio López-Istúriz White, liderul grupului PPE în Comitetul Regiunilor Michael Schneider şi directorul campaniei PPE pentru alegerile din 2019 Dara Murphy.

Liderii PPE au afirmat că Guvernul PSD este un eşec, iar dezvoltarea României a fost împiedicată de incompetenţa actualului Executiv socialist, de birocraţia sufocantă şi lipsa alocărilor pentru autorităţile regionale şi locale.

Citește și: