Nicolae Oprea
1039 vizualizări 13 mar 2019

Dezamăgit de faptul că Viorica Dăncilă nu a răspuns invitaţiei de a participa la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), primarul Robert Negoiţă, care este şi preşedinte al AMR, a ironizat premierul, precizând că în cazul în care ar fi venit, nu i s-ar fi pus întrebări.

„Nu pot să nu îmi exprim amărăciunea că de când există această asociaţie, nu am fost vizitaţi de prim-ministru. Am văzut că la alte evenimente participă. Puteam să ne asumăm că nu punem întrebări să nu îi provocăm dificultăţi. Putea să citească de pe o foaie”, a precizat Negoiţă în cadrul reuniunii AMR.

Prezent la eveniment, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, i-a luat apărarea premierului şi a precizat că Viorica Dăncilă este la Bruxelles, iar din acest motiv nu a putut participa.

„Premierul nu este la Bruxelles, în acest moment se află în clădirea Guvernului”, a intervenit, din nou, Robert Negoiţă.

La reuniuna AMR de miercuri participă reprezentanţi ai Guvernului României şi primarii municipiilor din România, printre care şi Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Foto: Facebook/ Robert Negoiţă

Citește și: