Laura Cojocaru
1832 vizualizări 19 iul 2019

Florentin Pandele a ceurt să intre în direct telefonic într-o emisiune la Antena 3 pentru a-i da o replică jurnalistului Val Vâlcu, după ce acesta a afirmat despre candidatura la prezidenţiale a soţului Gabrielei Firea că „este un circ”:

Florentin Pandele: „Ce vă face să spuneţi că este un circ candidatura mea?”

Val Vâlcu: Faptul că râde lumea de dumneavoastră.

Florentin Pandele: Mă uit la dumneata aşa, nu arăţi foarte bine. Ai putea să mergi la circ. 

Vâlcu: Da. Nu sunt aşa frumos ca dumneavoastră!

Florentin Pandele: Uitându-mă la faţa lui cred că i-ar sta foarte bine într-o emisiune de copii, pentru divertisment.
Domnule, nu vezi ce figură de papagal ai?

Val Vâlcu: Aş sta foarte frumos între peştele de pe televizor şi tabloul ăla de prost gust pe care le aveţi în casă.

Florentin Pandele: Dânsul spune că eu fac circ, iar eu am spus că are figură de papagal. Eu nu vorbesc despre milieuri de pe televizor:

Val Vâlcu : N-aţi vorbit! Le-aţi arătat într-un ziar.

Florentin Pandele: Eşti penibil! Poate te-ai uitat la altă poză.

Val Vâlcu: Ştiu că sunteţi din alt film...”

Florentin pandele a explicat pentru Antena 3 motivul pentru care şi-a anunţat candidatura ca independent la prezidenţiale:

„Imediat după alegerile din 26 mai, preşedintele partidului de atunci, a ieşit seara şi a spus că cel mai bun candidat din partea PSD e domana Gabriela Firea şi că va rămâne bătălia între Gabriela Firea şi Tăriceanu. Pentru cei care nu ştiau, Gabriela Firea avea la data de 26 mai trei intervenţii chirurgicale. Ea a trecut printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere al sănătăţii. Din luna august, Liviu Dragnea, a făcut împreună cu echipa lui tot ce a putut să îi blocheze proiectele Gabrielei Firea. Liviu Drangea a tras glonţul otrăvit, mutând atenţia către Firea. Gabi se afla într-o situaţie dificilă a sănătăţii. Am ieşit să îmi apăr soţia, nu ca să fac circ aşa cum spune respectivul domn ( n.r Val Vâlcu) căruia îi tremură ochelarii. Am ieşit să-mi apăr soţia. Nu aveam cum să îmi apăr soţia altfel decât să mă pun în faţa glonţului otrăvit dat de Liviu Dragnea. Nu aveam ce face altceva”, a declarat Florentin Pandele, la Antena 3.

 

Citește și: