Gandul.info
Mihai Draghici - Mediafax
Mediafax
1408 vizualizări 30 ian 2018

"În numele Consiliului European, aş vrea să vă felicit pentru numirea în funcţia de prim-ministru", i-a scris Donald Tusk Vioricăi Dăncilă.

"Am încredere că România va continua să contribuie constructiv la o Uniune Europeană mai puternică şi unită, precum şi să susţină o zonă de vecinătate a UE prosperă şi democratică. Aceste lucruri sunt importante în mod special în contextul activităţilor pe care le vom desfăşura în cadrul Agendei Liderilor UE şi în perspectiva Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019", afirmă Donald Tusk în scrisoarea trimisă premierului român.

"Responsabilitatea importantă a Guvernului dumneavoastră pentru susţinerea valorilor europene va consolida prosperitatea, stabilitatea şi securitatea României şi Uniunii Europene. În această privinţă, normele statului de drept şi progresele ireversibile în combaterea corupţiei, în conformitate cu aşteptările mari ale societăţii româneşti, rămân esenţiale în a asigura că toţi cetăţenii României pot beneficia în totalitate de toate oportunităţile oferite de apartenenţa la Uniunea Europeană. Aştept să colaborăm îndeaproape şi vă doresc dumneavoastră şi Guvernului dumneavoastră toate succesele în viitor", a subliniat Donald Tusk în mesajul adresat Vioricăi Dăncilă.

Citește și: