Andi Manciu - Mediafax
278 vizualizări 13 nov 2014

"În cursul după-amiezii au început să agite o nouă temă în spaţiul public, aşa-zisa legătură sau susţinere a lui Klaus Iohannis din partea unor cercuri de la Moscova, ca şi cum Klaus Iohannis şi nu Victor Ponta, de fapt, ar dori să promoveze o nouă axă Bucureşti-Moscova–Beijing. Deci, este o campanie murdară şi colegii noştri care se ocupă de toate aspectele juridice mâine vor sesiza CNA pentru materialele care au fost difuzate în această după-amiază atât la România TV, cât şi la Antena 3. Este o campanie murdară pe care PSD o promovează încercând să evite temele principale de discuţii. Aşa au fost atacuri la adresa lui Klaus Iohannis pe toată durata campaniei, de parcă Klaus Iohannis ar fi fost principalul pericol al planetei, eventual după Osama Bin Laden. Acuma cu Bin Laden americanii au rezolvat-o, dar a rămas o mare probleme pentru umanitate: ce se întâmplă cu Klaus Iohannis", a declarat Scutaru.

Liderul deputaţilor PNL a menţionat că, în schimb, premierul Victor Ponta urma să aibă o vizită la Moscova în cursul acestui an, care a fost însă contramandată ca urmare a invadării Ucrainei.

De asemenea, liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, a amintit faptul că din luna aprilie a fost propusă o declaraţie politică a Parlamentului care să condamne invadarea Ucrainei, dar care nu a mai fost adoptată din cauza tergiversărilor PSD.

Citește și: