Elena Crangasu
178 vizualizări 11 nov 2019

„Rezultate foarte bune şi unde mai avem de muncit. Am făcut o analiză privind strategia de campanie pentru următoarele două săptămâni. Pentru noi este foarte clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri în turul al doilea, pentru că din punctul nostru de vedere, democraţia înseamnă în primul rând întâlnirea cu cetăţeanul. Mergem pe întâlniri cu cetăţenii. Din momentul când va începe campania vom avea întâlniri cu organizaţiile şi cetăţenii. Vom face şi mitinguri. Nu cred că vom avea mitinguri în Bucureşti. Preferăm mai degrabă mitinguri în judeţele ţării”, a afirmat Dan Motreanu, la finalul întâlnirii liberalilor cu Klaus Iohannis, luni seara la sediul PNL.

Întrebat dacă şeful statului Klaus Iohannis se teme de o confruntare cu Viorica Dăncilă, şeful de campanie al PNL a spus „nicidecum”.

„Nicidecum. Preşedintele nu se teme de o confruntare. Cei doi candidaţi sunt binecunoscuţi, activitatea lor politică e cunoscută şi cred că o confruntare nu îşi are locul în această campanie pentru că n uaduce nimic în plus. Cred că cetăţenii cunoscut foarte bine punctele de vedere ale celor doi candidaţi, iar o confruntare nu ar aduce nimic în plus”, a conchis Motreanu.

Înainte de a participa la întâlnirea cu liberalii, Klaus Iohannis a declarat, întrebat luni cum răspunde scrisorii şi invitaţiei la o dezbatere electorală transmisă de Viorica Dăncilă, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor începe pe 15 noiembrie şi se încheie pe 23 noiembrie, ora 7.00.

Citește și: