193 vizualizări 19 sep 2019

„Eu nu am văzut dosare senzaţionale pe care le-a instrumentat doamna în România. Am văzut în alte ţări dosare foarte-foarte mari, de sute de milioane de euro, recuperate pentru statul român. Care este cel mai mare dosar pe care l-a avut în România? Câţiva firfirei şi multă imagine publică, pentru că suna bine dacă era târât un parlamentar sau un om politic în faţa instituţiei”, a declarat Liviu Pop, la RFI.

Senatorul PSD a adăugat că Laura Codruţa Kovesi „are o situaţie incertă din punct de vedere juridic, suspiciunile există foarte multe”, iar acesta este motivul pentru care nu o susţine pentru Parchetul UE.

„Managementul instituţiei pe care doamna a condus-o a fost unul defectuos în cazul multor entităţi judeţene. În ceea ce priveşte Parchetul European, să aşteptăm finalul””, a mai spus Pop.

Întrebat dacă are suspiciuni şi la adresa Rovanei Plumb, propusă de PSD pentru postul de comisar european, senatorul PSD a răspuns: „Nu ştiu ce suspiciuni planează, am văzut ceva informaţii în spaţiul public. Am văzut în schimb şi poziţia celor de la USR vizavi de susţinerea altui comisar european care are mult mai multe probleme în interiorul ţării (...). Fiecare încearcă să-şi promoveze oamenii. Eu sper să avem oamenii cei mai buni şi oameni care să facă bine României”.

Citește și: