Clarice DINU
1938 vizualizări 8 sep 2011

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a declarat, astăzi, la interviurile gândul, că mesajul pe care preşedintele Traian Băsescu l-a transmis atunci când i-a îndemnat pe pedelişti să-şi caute o Margaret Thacher a fost de fapt "nu aveţi un lider".

"Preşedintele a spus de fapt: "Nu aveţi un lider". Dacă preşedintele a spus "Căutaţi-vă acest lider", înseamnă că acest lider nu există. Este o deducţie de clasa I", a spus Voinescu.

"Ceea ce eu cred că a spus preşedintele, invocându-i pe Ronald Reagan şi pe Margaret Thatcher, este"căutaţi-vă lideri cu convingeri". Problema mare pentru PDL este că avem foarte puţiniu sau deloc oameni politici de convingere. Din păcate, cei mai mulţi oameni politici sunt obsedaţi de voturi", a insistat vicepreşedintele PDL.

"Elena Udrea e un om politic de rezistenţă"

Întrebat dacă Elena Udrea este "un lider cu convingeri", Voinescu a evitat un răspuns tranşant. "Doamna Udrea este un om foarte eficient. Este un om politic de rezistenţă. Eu admir puterea cu care stă vertical, stă în picioare în faţa asediului politic şi uneori mediatic care de multe ori degenerează în mitocănie", a spus el.

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a fost astăzi invitatul interviurilor gândul,

Citește și: