Diana Grigore
6105 vizualizări 21 iun 2018


"Când ai o funcţie publică sunt lucruri mult mai importante decât carieră personală / eu am demisionat atunci când am fost inculpat ( pe nedrept) că să salvez PSD, Guvernul şi regulile de drept în societatea românească / după a două condamnare Liviu Dragnea trebuie să se retragă dacă îl interesează soartă PSD, a Guvernului şi a României. P.S.- Exact pe 21 Iunie ( cu un an în urmă ) toţi pesedistii au fost traumatizaţi şi umiliţi de Liviu Dragnea să voteze moţiunea de cenzură contra Guvernului PSD Grindeanu/ iată că justiţia le spăla azi ruşinea de atunci! ", a scris, joi seară, fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au anulat pedepasa cu suspendare, de doi ani de închisoare, primită de Liviu Dragnea în dosarul Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual.

Citește și: