Cristian ANDREI
7798 vizualizări 26 aug 2011

Uniunea Social-Liberală şi-a lansat astăzi, la malul mării, oferta pentru turism. Manifestarea n-a fost lipsită de tensiuni. Surse USL au declarat pentru gândul că au existat discuţii în contradictoriu în interiorul Uniunii despre modul în care să fie lansat programul pe turism.

CITEŞTE ŞI: IMAGINI DIN CULISE cu Radu Mazăre şi fetele lui, pregătindu-se de un live: "Pe tine te ard, te ard în direct". VIDEO

Social-democraţii au propus un show spectaculos pentru lansarea programului pe turism, în timp ce liberalii s-au opus propunerii venite din partea partenerilor de guvernare. "Am venit aici să prezentăm un program politic, nu să ne dăm în spectacol. Nu am fost de acord cu transformarea acestui eveniment într-unul de cancan. Dorim să lansăm programul pe turism la nivel naţional, nu pentru oraşul Constanţa", au declarat pentru gândul surse liberale. Conform acestora, Mazăre a propus un show total cu dansatoare exotice, muzică şi alte elemente incendiare.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat că dorea să vină pe scenă însoţit de 15 fete frumoase, dar că partenerii din Uniune nu au fost de acord. "Le las pentru televiziuni pentru diseară", s-a limitat edilul de la malul mării. Liderii Uniunii, Victor Ponta şi Crin Antonescu au fost aşteptati la intrare de două fete îmbrăcate în rochii scurte, iar la etajul complexului Melody din Mamaia, de două zeităţi marine care invitau oaspeţii să participe la eveniment. "Din cauza mea nu au mai fost pe scenă fetele lui Radu Mazăre", a declarat şi preşedintele PSD Victor Ponta.

SURSA FOTO: Mediafax

Citește și: