Indira Crasnea
Eliana Radulescu - Mediafax
1284 vizualizări 28 oct 2012

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan susţine că preşedintele PNL Crin Antonescu a optat să candideze într-un colegiu din judeţul Teleorman pentru a evita un experienţa urâtă pe care a avut-o la alegerile anterioare, când şi-a câştigat mandatul de senator prin redistribuire.

"Domnul Antonescu a ales să se ducă sub umbrela domnului Dragnea. Eu, care ştiu mai multe despre domnul Antonescu decât cetăţenii României, vă pot spune că dânsul a candidat până acum, de fiecare dată, în alt colegiu sau în altă circumscripţie electorală, deoarece aşa cum se comportă în Parlament, prin absenţă, la fel se comportă în circumscripţia electorală unde este ales", a declarat Stolojan, duminică, într-o conferinţă de presă.

Potrivit afirmaţiilor sale, în primul mandat Antonescu a fost în Tulcea, în al doilea mandat s-a dus, paradoxal, în Teleorman, după care, preşedintele PNL, care era atunci în Teleorman a spus că nu îl mai doreşte apoi, pentru că el face acelaşi lucru ce face şi în Parlament, nu participă la lucrări şi la fel nu participă în circumscripţiile în care este ales, a candidat în Bucureşti, unde a intrat prin redistribuire.

"Acum, culmea ironiei, se întoarce în judeţul Teleorman, care am înţeles că e foarte fericit să îl primească candidat pentru Parlamentul României şi să nu îl vadă, pe urmă, dacă va fi ales, vreo patru ani pe acolo", a mai spus Stolojan

Întrebat dacă lui Crin Antonescu i-a fost frică să candideze în Bucureşti, acesta a spus că preşedintele PNL a avut o experienţă urâtă la alegerile trecute, când a intrat în Parlament prin redistribuire, şi crede că şi-a evaluat acum şansele, gândindu-se să meargă "sub pălăria domnului Dragnea".

Preşedintele PNL Crin Antonescu va candida pentru un mandat de senator într-un colegiu în judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu, respectiv în colegiul numărul 2, au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX surse din cadrul USL

 

Citește și: