Alexandru Costea
701 vizualizări 17 mai 2019

„Aş avea o idee, dacă îmi permiteţi, pentru transportul aerian intern, să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experienţe între facultăţi şi ar fi ceva foarte util pe lângă facilităţile pe care PSD ni le-a oferit”, a spus o studentă, membră PSD, în timpul întâlnirii lui Liviu Dragnea cu social-democraţii din Topoloveni.

Ea a spus, în discursul său, de ce un tânăr ar vota PSD.

„Noi, tinerii, suntem viitorul. Nu e momentul să fim ca un cetăţean turmentat în lumea asta teatrală. Ştim ce vrem, ştim că PSD e opţiunea noastră. PSD susţine tinerii”, a afirmat ea.

În replică, Dragnea a catalogat propunerea ca fiind ”o idee foarte bună”.

”Mi se pare o idee foarte bună şi asta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul ţării. Cred că vor fi bucuroase şi companiile de transport, dar, da, eu cred că se poate face”.

De asemenea, preşedintele PSD a ţinut să o felicite pe tânără pentru ”profunzimea” discursului său, acuzându-i pe ceilalţi tineri care se informează din ”lumea virtuală”.

”Felicitări pentru modul cum ai vorbit şi pentru cum gândeşti! În primul rând am văzut la acest copil o profunzime pe care, din păcate, nu-l mai vedem la mulţi tineri. O vedem la suficient de mulţi tineri pentru că încearcă, mulţi dintre ei, să iasă din lumea virtuală, unde informaţiile se iau în trei secunde fără să fie verificate şi se fac şi păreri, se conturează şi păreri în două secunde”, a mai spus liderul PSD.

 

Citește și: