Gandul.info
Liviu Dadacus - Mediafax
673 vizualizări 22 nov 2017

Întrebat cum vede criticile vehemente adresate de Tăriceanu pentru că a fost prezent la o dezbatere cu Kovesi, Orban a răspuns: „Este o denaturare grosolană a evenimentului”.

„Eu am fost invitat la o dezbatere de Grupul de Dialog Social. La această dezbatere am întrebat cine sunt invitaţi, mi s-a confirmat că au fost invitaţi reprezentanţi ai tuturor partidelor parlamentare, ai societăţii civile, ai uniunilor de judecători, de procurori, ai CSM. Nici nu ştiam că va fi prezentă doamna Kovesi. (...) Faptul că a existat şi doamna Kovesi acolo nu mi s-a datorat mie”, a adăugat Orban.

Călin Popescu Tăriceanu a criticat participarea lui Ludovic Orban la o dezbatere alături de Laura Codruţa Kovesi, susţinând că liderul PNL s-a pus într-o situaţie penibilă.

„Am urmărit cu surprindere marea dezbaterea organizată de Grupul de Dialog Social şi mi-a sugerat ceva îngrozitor. Am crezut că văd o scenă din Coreea de Nord, în care cetăţenii, în pofida neajunsurilor, preamăresc regimul. L-am văzut pe Ludovic Orban la acea jelanie, cum, în faţa procurorului şef, îşi recunoştea toată vina de a fi îndrăznit vreodată să militeze pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor. Cred că e cea mai penibilă situaţie în care am văzut vreun politician după 1990", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, despre participarea la o dezbatere a lui Ludovic Orban, preşedintele PNL, alături de Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA.

 

 

Citește și: