Tibi Bujdei - Mediafax
980 vizualizări 1 oct 2016

Surse liberale au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că prim-vicepreşedintele PNL, Gheorghe Flutur, care ar fi refuzat să preia atribuţiile lui Vasile Blaga, nu va participa la şedinţa de sâmbătă în care se vor reuni foştii democrat-liberali pentru a desemna viitorul copreşedinte al PNL.

Conform surselor citate, Gheorghe Flutur urmează să conducă o delegaţie din judeţul Suceava care pleacă la Munchen, în Germania, pentru a participa la un târg de investiţii în parcuri industriale.

Participarea la acest târg a fost decisă de Consiliul Judeţean Suceava în luna august, iar din delegaţie fac parte şi reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, ai Universităţii "Ştefan cel Mare” şi ai Primăriei Siret, care vor prezenta oportunităţile de investiţii în judeţul Suceava.

Viitorul copreşedinte al PNL va proveni din rândul prim-vicepreşedinţilor fostului PDL, declara, vineri, secretarul Executiv al liberalilor, Cristina Trăilă, potrivit căreia sâmbătă, la ora 15:00, va avea loc o şedinţă, urmată de o întrunire a Biroului Politic al PNL pentru a valida noul copreşedinte.

Surse din PNL declarau, vineri, pentru MEDIAFAX, că Vasile Blaga “ţine morţiş” ca Adriana Săftoiu să preia funcţia de copreşedinte care revine fostului PDL, după ce Gheorghe Flutur a refuzat să preia atribuţiile demisionarului Blaga.

Citește și: