Cristian ANDREI
6070 vizualizări 14 nov 2011

Dan Şova, preşedintele Comisiei de Integritate Morală a PSD, a fost acuzat de Constantin Nicolescu, şeful CJ Argeş, că a luat cea mai proastă decizie şi că "abia acum se pun argumentele pentru care este dat afară din partid Mircea Geoană".

Discuţia aprinsă dintre Şova şi Nicolescu a avut loc la finalul şedinţei PSD, Nicolescu reproşându-i lui Şova modul în care a acţionat în cazul Mircea Geoană.

"Ţie ţi s-a dat o temă şi ai făcut-o. Eu îţi spun ce nu înţeleg oamenii, ce faci tu acum este că pui abia acum argumentele de ce îl dăm afară pe Geoană", i-a spus Nicolescu lui Şova.

Preşedintele CJ Argeş a adăugat pe un ton nervos: "decizia ne costă şi acum trebuie să o reparăm".

"Trebuia să avem răbdare şi să facem noi conferinţă de presă să spunem ce greşeşte Geoană fără să spunem ce măsură luăm. Am luat cea mai proastă decizie. Oamenii ne întreabă de ce îl schimbăm: "aveaţi şi voi o singură funcţie cea de preşedinte de Senat". Voi aţi mizat pe faptul că nu va accepta", a continuat cu reproşurile la adresa lui Şova.

Nicolescu i-a transmis preşedintelui Comisiei de Integritate Morală a PSD că Ilie Sârbu trebuia să iasă în conferinţă de presă să spună că "Geoană a greşit şi să îl roage să termine cu greşelile", iar pasul următor trebuia să fie înlocuirea de la Senat.

Surse din PSD au declarat, pentru gândul, că mai mulţi lideri ai partidului i-au reproşat lui Şova modul în care a acţionat în cazul Mircea Geoană.

Citește și: