Teona Tomoiaga
537 vizualizări 19 oct 2019

„Expresia «Unde nu-i cap, vai de picioare» se dovedeşte atât de prezentă în lupta politică de azi. Şi ce te faci când ai un balaur cu mai multe capete? Balaurul opoziţiei «la putere»…..balaurul care a scos flăcări pe nări, s-a agitat şi s-a zvârcolit să dărâme guvernul PSD, şi-a regurgitat răutatea, ura şi neputinţa prin panseuri facebook-iste, explozii şi implozii repetate, panici exacerbate, ameninţări cu cataclisme economice şi sociale şi, nu în ultimul rând, printr-o beţie a injuriilor etalate ca la talcioc şi presărate cu inepţii debitate într-un concurs de competenţe dovedite exclusiv prin titluri sofisticate, merite închipuite şi orgolii răvăşite. Dar ce te faci când balaurul ăsta cu atâtea capete se priveşte într-o oglinjoară electorală care este... doar una singură în ţară!?”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că lista de miniştri, precum şi programul de guvernare vor fi prezentate la finalul termenului constituţional. Premierul desemnat a mai spus că are încredere în învestirea Guvernului şi că miercuri şi joi va avea noi negocieri cu partidele care au votat moţiunea.

Preşedintele liberalilor a mai precizat că urmează nouă rundă de consultări cu partidele care au votat moţiunea de cenzură şi că se aşteaptă la un „boicot” al PSD, cu scopul de a menţine Guvernul PSD la Palatul Victoria.

 

Citește și: