Elena Crangasu
64 vizualizări 10 sep 2019

„Au fost discuţii şi ieri, la Cex, pe aceste două variante, fie remaniere, fie restructurare. Înţeleg că este mai simplă calea remanierii, acolo unde este necesară de jumătate plus unu din ce prezenţi în sală. Mai departe, celelalte variante sunt cele pe care juriştii le vor prezenta.Cei ce se ocupă de parte juridică ne vor explica şi prezenta care sunt variantele, care sunt poribilele scenarii şi se va alege unul dintre acestea şi vom veni în Parlament.”, a declarat Teodorovici.

El a afirmat că încă susţine ideea unui Guvern mai mic, dar cu oameni determinaţi, iar în Parlamentul României există destui oameni pe care să se poată baza.

„Susţin pricipiul unui Guvern mult mai suplu, cu ministere mai puţine ca număr, cu oameni foarte determinaţi la conducerea acestora....Sunt mulţi oameni de bună credinţă, chiar şi în Parlamentul României.”, a spus social-democratul.

Despre o nouă colaborare între PSD şi foştii colegi de guvernare, grupul ALDE, viceprim-ministrul interimar consideră că nu este momentul să „mergem cu astfel de scenarii”.

Citește și: