Mihai SCHIAU
33946 vizualizări 5 iul 2012

Preşedintele României, Traian Băsescu, şi-a reactivat în această dimineaţă contul oficial de Twitter, care era „părăsit” de mai bine de doi ani. Băsescu a folosit intens contul său de Twitter în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 200

De la ora 10:00 în această dimineaţă, staff-ul lui Traian Băsescu a postat peste 20 de mesaje pe Twitter, în română sau engleză, toate din discursul pe care l-a susţinut în Parlament.

Pentru început, el şi-a anunţat susţinătorii că va veni în Parlament, unde îşi va exprima punctul de vedere referitor la suspendarea sa.

La această oră, începe mitingul din Piaţa Revoluţiei pentru susţinerea lui Traian Băsescu. Aflaţi ce se întâmplă chiar acum acolo.

Apoi, Băsescu a scris că Ponta este „premierul copy-paste” şi că „nu a urmat niciun masterat”, în timp ce el nu i-a minţit niciodată pe români şi le-a spus mereu adevărul.

„Referendumul s-ar putea să confirme că am avut dreptate să fiu cinstit cu românii”, mai scrie Traian Băsescu pe Twitter.

Despre actualul Guvern, Băsescu a scris că dă „lovituri consistente funcţionării instituţiilor statului român” şi că „au transformat Monitorul Oficial în gazeta lor de perete”.

Ulterior, Băsescu a început să reia mesajele în limba engleză. „Sunt opt ani de când, cu migală şi perseverenţă, s-a construit independenţa justiţiei faţă de politic”, este cel mai recent mesaj postat de preşedinte, în limba engleză.

Citește și: