Departamentul Politic
6024 vizualizări 17 aug 2012

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a sosit, vineri, în staţiunea Covasna, din judeţul Covasna, fiind cazat la un hotel, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Conform surselor citate, Traian Băsescu îşi va petrece week-end-ul în judeţele Covasna şi Harghita, împreună cu soţia sa Maria.

Contactat de Mediafax, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui suspendat, a confirmat faptul că Traian Băsescu îşi petrece acest sfârşit de săptămână în Harghita şi Covasna, fără a da detalii despre programul acestuia.

Precedenta vizită privată a lui Traian Băsescu în judeţul Covasna a avut loc în luna aprilie 2011. Atunci, Băsescu a fost cazat la vila de protocol din staţiunea Covasna.

În decembrie 2010, Traian Băsescu a participat, în staţiunea Covasna, la cel de-al treilea Congres al Mişcării Creştin-Democrate Maghiare din România - platformă a UDMR, el spunând atunci că prezenţa sa este o dovadă de respect pentru partenerul de guvernare.

În februarie 2009, şeful statului a vizitat de mai multe ori judeţul Covasna, el întâlnindu-se, la vila de protocol din staţiunea Covasna, cu primarii şi preşedinţii de consilii judeţene din Covasna şi Harghita, şi participând la Festivalul Internaţional de Pomana Porcului din staţiunea Balvanyos.

Citește și: