Sorina Ionaşc
8044 vizualizări 17 feb 2013

Preşedintele Traian Băsescu îi răspunde lui Vasile Blaga, după ce liderul PDL l-a criticat pentru implicarea în lupta di partid prin susţinerea Elenei Udrea la şefia democrat-liberalilor. "De ce o fi spus trăznaia asta? O, săracul", a comentat şeful statului.

Deranjat de declaraţiile lui Blaga, Băsescu a spus că nu poate "susţine o soluţie care îngroapă PDL".

"Eu susţin o soluţie corectă care să dea perspectivă PDL", a adăugat preşedintele referindu-se la intrarea în luptă a Elenei Udrea. 

Şeful statului a ţinut să o laude, indirect, pe deputata democrat-liberală pentru contribuţia sa, ca ministru al dezvoltării, la organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European(FOTE) care începe astăzi la Braşov.

"De ce să mă duc eu? Cred că acolo ar trebui să fie cei care au fost cei mai înjuraţi pentru că au făcut infrastructura pentru festivalul FOTE. Ce să caut eu acolo când eu nu am primit nicio înjurătură pentru asta?", a spus Băsescu.

Şeful statului a făcut aceste declaraţii la ieşirea dintr-un hipermarket din Bucureşti.

Mai mult,  Băsescu le-a arătat jurnaliştilor ce a cumpărat, în coşul său fiind şi "morcovi şi ridichi româneşti". Deşi a recunoscut că legumele sunt mai scumpe decât la sfârşitul anului trecut, Traian Băsescu nu a dat vina pe guvern.

"Am cumpărat ceapă românească, deşi cea din import era mai frumoasă, ridichi nu am luat din alea curăţate, ci din astea româneşti. Sunt mai scumpe legumele cu vreo 10-15% faţă de luna decembrie. Ce vină să aibă guvernul? Că nu guvernul vinde ceapă şi ridichi", a spus Băsescu, la ieşirea din magazin.

Citește și: