Florin Jinga
23003 vizualizări 21 mai 2019

„Mihai Tudose, în stilul lui mai bolovănos, la o discuţie în partid când încă nu plecasem, i-a spus: „Băi, dacă eşti aşa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina şi du-te la mall. Că noi ne-am dus şi nu ne-a înjurat nimeni”, a povestit Adrian Ţuţuianu.

„Singura metodă prin care Liviu Dragnea poate vorbi public sunt evenimentele de partid. Mersul simplu pe stradă, prin sate şi prin oraşe sunt opţiuni excluse. Liviu Dragnea şi consultanţii lui ştiu că a ajuns la un nivel de insuportabilitate uriaşă”, a spus Ţuţuianu referitor la blocarea oraşului Târgovişte, duminică, pentru mitingul PSD.

„N-am văzut în viaţa mea atâţia poliţişti la fiecare intersecţie, sau poate am mai văzut o singură dată, când a venit Gabriel Oprea în Târgovişte şi erau pitiţi prin toate tufişurile, 6-7 poliţişti la fiecare intersecţie din oraş este inacceptabil, au fost oameni care mi-au spus că au avut nevoie de două ore să ajungă dintr-o parte în alta a oraşului pentru că nu au avut acces în nicio direcţie”, a adăugat fostul vicepreşedinte al PSD.

Foto: Hepta

Citește și: