Gandul
1732 vizualizări 14 apr 2019

„Am fost membrul unei echipe social-democrate care în 2016 a luptat intens la programul de guvernare. Din acea echipă, care a lucrat atunci, nu mai e nimeni la PSD, acum”, a spus Mihai Tudose.

Tudose a mai spus că, din momentul în care s-a dat OUG 13, „pentru un om, de atunci tot aşa au ţinut-o, să salveze pe cineva”.

„Suntem deja singura forţă social-democrată din România, pentru că ceea ce e pe stânga nu mai e partid, ci un fel de Alibaba şi cei 40 de hoţi, deci nu e partid”, a mai reclamat Tudose.

„Nu ne mai întoarcem la PSD, fiindcă nu avem la cine şi nici partidul nu mai e”, a mai anunţat fostul premier, referindu-se la el şi colegii din Pro România.

„Nu va sta nimeni de vorbă cu ei, vor fi paria. Sunt voturi pierdute, vedeţi că familia lor deja îi reneagă. Noi trebuie să fim adevăraţii reprezentanţi ai României”, a profeţit acesta, vizavi de prezenţa PSD în cadrul Parlamentului European.

Fostul premier l-a ironiza dur pe Răzvan Cuc, actualul ministru al Transporturilor, pe care l-a numit, într-un interviu pentru Adevărul, „muppet-ul perfect al lui Dragnea”.

Citește și: