Gandul.info
Liviu Dadacus - Mediafax
198 vizualizări 27 nov 2017

„Nu, nu vor fi remanieri. Nu sunt remanieri. Nu fac o proprie evaluare a miniştrilor. Evaluarea se face şi pe baza a ceea ce am văzut eu că se întâmplă. Deocamdată este bine. Vom face o analiză în ianuarie”, a spus Tudose, după o întâlnire cu grupul deputaţilor PSD.

Premierul a făcut o declaraţie asemănătoare şi după întâlnirea, desfăşurată luni la prânz, cu senatorii PSD. ”La guvernul pe care îl conduc eu nu avem remaniere. Dacă altcineva remaniază alte guverne, e-n regulă. Nu vorbim acum de remaniere”, a precizat premierul Mihai Tudose.

Declaraţiile premierului vin după ce preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a fost nevoit să explice o declaraţie din timpul uneei conferinţe de presă referitoare la remaniere. Bădălău a susţinut că mesajul său a fost interpretat greşit. ”La conferinţă la Giurgiu a fost o întrebare. Dna deputat doctor (Elena Dinu - n.r.) era lângă mine şi un jurnalist a întrebat dacă doamna doctor ar fi bună de ministrul Sănătăţii. Şi eu am spus că ar fi bună, normal”, a susţinut Bădălău.

Citește și: