Diana Grigore
275 vizualizări 13 sep 2019

„După trei ani de zile de secătuit România premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor şi beizadelelor. Nicio măsură a guvernului Dăncilă nu a fost ţintită pe fond pentru bunăstarea românilor.
Ei au urmărit doar profit electoral, împărţirea banilor clientelar şi supravieţuirea la cote de avarie a României. Atât”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Liberalul o invită pe Viorica Dăncilă în Parlament, pentru votul de încredere, unde va primi un răspuns usturător, acela de a pleca acasă.

„E o sfidare fără margini pentru orice om de bun simţ din ţara asta care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor. Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament şi la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar şi usturător răspuns: să plece acasă!”, a mai scris Turcan.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

„Eu astăzi propun, în faţa dumneavoastră, singurul pact pentru cetăţeni, singura înţelegere pe care merită să o facă forţele politice din România: aceea a bunăstării românilor. Pentru că astăzi România are a doua cea mai mare creştere economică din Europa. Salariile şi pensiile au crescut cu un ritm fără precedent. A crescut salariul minim pe economie, au crescut salariile medicilor şi ale profesorilor, precum şi salariile din construcţii. La 1 septembrie punctul de pensie a crescut cu 15% şi a crescut pensia minimă garantată”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Citește și: