1879 vizualizări 5 feb 2012

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea consideră că situaţia tensionată din partid va fi tranşată repede, iar decizia "va fi conformă cu aşteptările oamenilor".
"În PDL există o stare de aşteptare, o agitaţie, poate o nemulţumire legată de faptul că după trei săptămâni de proteste nu au auzit un punct de vedere al conducerii. Vom face lucrul acesta începând de mâine. Cred că discuţiile vor avea loc repede şi decizia va fi conformă cu aşteptările oamenilor", a spus Udrea, la Realitatea TV, întrebată despre democrat-liberalii care cer remanierea guvernului şi chiar demisia lui Emil Boc.

Vicepreşedintele PDL a precizat că aşteptările oamenilor sunt mai mult de natură economică, însă acest lucru nu poate fi satisfăcut decât de o guvernare credibilă. "Discuţiile în partid au fost de multe luni. Nu mai putem să amânăm o decizie privind recredibilizarea guvernului", a spus Udrea. Ea a adăugat că şi "partidul câştigă dacă oamenii îşi recapătă încrederea în guvernare".

"Obligatoriu trebuie să venim cu o guvernare credibilă.(...) PDL şi-a sacrificat voturile, luând măsurile care trebuie. Doreşte să câştige aceste alegeri. Asta poate să o facă şi cu un alt guvern. E nevoie de o guvernare care să relanseze optimismul oamenilor", a mai spus Udrea.

Întrebată dacă premierul Emil Boc va demisiona care sunt este varianta pentru premier, vicepreşedintele PDL a evitat un răspuns tranşant: "Sunt convinsă că se poate găsi persoana potrivită pentru a face guvernarea mai populară".


Citește și: