56 vizualizări 26 oct 2010

Deputatul PNL Horea Uioreanu a postat, marţi seară, pe pagina sa de Facebook, un mesaj adresat prietenilor din listă şi i-a îndemnat să îi sune pe parlamentarii PDL de Cluj şi să le ceară să voteze moţiunea de cenzură, transmite corespondentul Mediafax.Deputatul liberal a trecut în mesaj şi numerele de telefon mobil de serviciu ale celor şase deputaţi şi senatori PDL din Cluj, pentru ca aceştia să poată fi sunaţi sau să li se trimită SMS-uri.

"Special pentru clujeni: sună-i pe parlamentarii PDL şi roagă-i să voteze moţiunea de cenzură. Spune-le să te trateze ca şi atunci când ţi-au cerut votul: cu respect şi consideraţie. Dacă nu răspund, dă-le un SMS. Dacă nu le ai numărul, te ajut eu", a arătat Uioreanu în postarea pe pagina sa de Facebook.Horea Uioreanu are peste 600 de prieteni pe Facebook, după ce şi-a lansat pagina în cursul săptămânii trecute.
Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie va fi dezbătută şi votată miercuri, cu începere de la ora 11.00. Votul va fi secret cu bile. Pentru adoptarea moţiunii de cenzură sunt necesare 236 de voturi favorabile, număr mai mare decât cel al parlamentarilor din partidele de opoziţie. (Mediafax, Vasile Măgrădean, corespondenti@mediafax.ro)

Citește și: