Petriana Condrut
463 vizualizări 9 apr 2019

"Aflu că şeful statului îşi va lansa cel de-al treilea volum de autor de la alegerea sa la Cotroceni. E bine. Şi mai bine ar fi fost să putem număra trei victorii politice ale actualului preşedinte. Sau îmi scapă mie izbânzi importante ale lui Iohannis? Ajutaţi-mă să facem lista...", a scris Cristian Preda, membru PLUS, pe Facebook.

După ce un internaut i-a scris lui Preda:"Parerea mea : sansa Romaniei este o opozitie unita : 2020 - PNL altfel cu Dancila ramanem , din pacate .....si cum Presedintele este de la PNL , trageti dvs concluziile !", eurodeputatul a răspuns: "De acord. Cu condiţia ca PNL sau KI să nu dea o nouă şansă PSD."

Klaus Iohannis, preşedintele României, publică a treia carte, despre Uniunea Europeană, volumul "EU.RO - un dialog deschis despre Europa" fiind anunţat de Editura Curtea Veche, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Cristian Preda a fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu, iar apoi s-a înscris în PDL şi a candidat pentru un mandat de europarlamentar de 5 ani, după care, în 2014 a câştigat un nou mandat de europarlamentar pe listele PMP.

În ianuarie 2019 a anunţat că va adera la PLUS, partidul lui Dacian Cioloş, dar că nu va mai candida la europarlamentare.

 

 

Citește și: