Alexandru Costea
1780 vizualizări 5 mai 2019

„Supărat că membrii PNL îi dau cu flit şi nu participă la acţiunile de campanie, Rareş Bogdan îi ameninţă pe liderii PNL: «Cei care nu vor face campanie şi care vor face pluta pe spate vor avea de suferit direct, lideri! Adică, cei care nu îl vor face europarlamentar, să îşi amortizeze investiţia, vor ajunge să dea rost în faţa prietenilor săi gradaţi. Cam asta e atitudinea unui pierde vară faţă de liderii PNL, faţă de membrii care muncesc zi de zi. Un personaj isteric a ajuns să dea directive membrilor PNL şi să îi ameninţe, aşa cum probabil i-a ameninţat pe cei din conducerea PNL dacă nu îl pun pe listă: cu prietenii cu ochii albaştri»”, a scris Andrei Gerea, duminică, pe Facebook.

Vicepreşedintele ALDE l-a numit pe Rareş Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, un „impostor politic” şi „o marionetă de doi bani”.

„Asta vă doriţi, stimaţi colegi din PNL? Ca un abia venit în partid să îşi bată joc de voi? Îl veţi lăsa pe acest impostor politic, pe această marionetă de doi bani să vă umilească în acest chip? Eu nu cred că merită să înduraţi aşa ceva ! Puteţi să îl puneţi la locul lui pe 26 mai, atunci când aveţi ocazia să îi lăsaţi pe Orban, pe prietenul Rareş Bogdan şi pupilul lui Băsescu să se descurce de unii singuri!”, a completat Gerea.

Într-un post scriptum al postării, Andrei Gerea i s-a adresat lui Rareş Bogdan, întrebându-l de ce este deranjat de faptul că ALDE doreşte o dezbatere publică despre problema consumului de droguri în România.

„P.S. – Domnule candidat, înţeleg că te deranjeaza că vrem o dezbatere publica despre problema drogurilor în România. Violenţa ta verbală arată ori că tu eşti pe etnobotanice, ori că nu stai atât de bine în sondaje pe cât te lauzi!!! Ce să fie? Ce să fie? Faptul că noi vrem o dezbatere tema drogurilor în România, nu înseamnă că trebuie să te şi apuci de consumat!”, a conchis Gerea.

Reacţia lui Andrei Gerea vine în contextul înc are Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, la o dezbatere cu Diaspora din Marea Britanie, că membrii partidului, inclusiv liderii de filiale, care nu vor face campanie pentru europene, „vor avea de suferit direct”. În acest caz, jurnalistul a precizat că va cere „excluderi” şi dizolvarea organizaţiilor.

Totodată, la mitingul organizat de PNL duminică la Focşani, Rareş Bogdan a declarat că liberalii nu vor dezbateri „pe păcănele” sau „pe etnobotanice”, referindu-se la afirmaţia lui Călin Popescu Tăriceanu care a spus că sunt necesare discuţii cu autorităţile statului şi ONG-uri pe tema combaterii consumului de stupefiante.

Citește și: