425 vizualizări 13 mai 2019

"Păi noi pentru asta ne batem pentru că alegerile din 2016 au avut rost pentru că o mână de oameni împreună cu mine şi care am reuşit să ţinem partidul ăsta unit cu toate atacurile, am reuşit să facem lucruri importante în România. În primul rând am refuzat să predăm guvernul serviciilor, am refuzat să presăm Parlamentul serviciilor. Şi Parlamentul a scos legi bune şi guvernul a adoptat legi foarte bune", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Acesta a acuzat fostele guverne că erau controlate de SRI.

"Până să venim noi la guvernare în ianuarie 2017 toate guvernele precedente, nu ştiu vorbesc din 2004 încoace, nu ştiu din 2000, toate erau făcute cu avizul SRI-ului. Miniştrii erau cu avizul SRI, secretarii de stat. În deciziile importante pe care trebuiau să le adopte guvernele, hotărâri de guvern, OUG, se implicau serviciile, dacă ziceau nu, nu se adoptau, le tremurau genunchii. În Parlament aduceţi-vă aminte în Parlamentul României, perioada 2012-2016, ce se întâmpla acolo", a mai spus Dragnea.

"Nici măcar nu trebuie să cauţi alte informaţii, doar din surse deschise, te uiţi la Tăpălagă, la Dogioiu, la alţii ca ei şi vezi de acolo ce îţi transmit băieţii prin ei", a mai spus liderul PSD.

 

Citește și: