Gandul.info
Cristina ANDREI
16302 vizualizări 13 ian 2018

„Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuţie serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid şi despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze. E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiţi oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca de această dată organizaţiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni”, a transmis ministrul Transporturilor printr-un comunicat de presă. 

Mesajul are o ţintă clară, Liviu Dragnea, iar Stroe susţine că nu e normal ca primul ministru să aibă doar reposabilitatea actului de guvernare, el trebuie sa deţină şi puterea de a hotărî ce e mai bine pentru Guvernul pe care îl conduce: „Partidul suntem noi, toţi cei care am muncit pentru a câştiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aibă şi decizia”, a mai arătat acesta. 

PSD a convocat şedinţa Comitetului Executiv luni, la sediul din partidului din Kiseleff, pentru a tranşa situaţia din partid, potrivit surselor Mediafax, mai mulţi membri social-democraţi solicitând întrunirea CEx cât mai urgent. Iniţial, şedinţa lămuritoare a social-democraţilor urma să aibă loc la finalul lunii, la Iaşi.

Citește și: