Diana Grigore
737 vizualizări 20 sep 2019

„Viorica Dăncilă a inventat astăzi -prezumţia de vinovăţie-, astfel mai adăugând o perlă nemuritoare în folclorul său politic. Am spus-o încă de la învestitura sa în funcţia de premier, pentru Viorica Dăncilă există deja prezumţia de impostură şi incompetenţă, aşa cum am putut-o observa vreme de aproape un deceniu în Parlamentul European. În cazul doamnei Dăncilă, cele două atribute prezumtive reprezintă astăzi dovezi incontestabile, câtă vreme a condamnat România la ridicol şi la lipsă de guvernare”, a scris Cătălin Ivan, pe Facebook.

El a adăugat că „Viorica Dăncilă vrea acum să fie preşedinte, o candidatură de care râd pe la colţuri şi mulţi membri PSD, nu doar o ţară întreagă”.

Reacţia lui Cătălin Ivan vine în contextul în care Viorica Dăncilă a făcut vineri la Reşiţa noi gafe, spunând, în timp ce vorbea despre Laura Codruţa Kovesi, că „există prezumţia de vinovăţie” şi că aceasta trebuia să îşi lămurească situaţia înainte să „acceseze” funcţia. Apoi, premierul a corectat „să acceseze” cu „să acceadă”.

Citește și: