Cristian ANDREI
1584 vizualizări 6 iul 2012

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, i-a acuzat pe europarlamentarii PDL că duc o campanie de „manipulare şi dezinformarea grosolană” despre ceea ce se întâmplă în România.

„Le cer colegilor din PDL să nu mai atace ordinea de drept, în special Monica Macovei. Este o campanie de dezinformare a opiniei internaţionale şi a Parlamentului European că în România asistăm la o lovitură de stat. România nu este o colonie a Bruxelles”, a spus europarlamentarul PNL.

Ea a spus că modificările aduse legii Curţii Constituţionale reprezintă doar „o revenire la normalitate”, după modificările „abuzive cu scopul de a securiza poziţia de dictator a lui Traian Băsescu”.

Norica Nicolai a cerut Institutului Cultural Român să prezinte un raport cu bursierii instituţiei, deoarece mulţi „sunt agenţi plătiţi din bani publici în folosul lui Traian Băsescu”.

Ea a acuzat corespondentul postului public de radio la Bruxelles, Carmen Vlădică, că a manipulat opinia internaţională întrebând într-o conferinţă de presă „despre arestarea judecătorilor Curţii Constituţionale”.

„Tot ceea ce se întâmplă ca dezinformare publică face un mare deserviciu României. Să nu fim penalizaţi din cauza forţelor ostile României”, a spus Norica Nicolai.

Citește și: