Gabriel Pecheanu
494 vizualizări 26 ian 2018

„Vedem din nou miniştri urmăriţi penal în conducerea României şi cred că ăsta este un lucru foarte grav şi un semnal foarte prost pe care România îl trimite către partenerii europeni şi către toţi partenerii internaţionali. Guvernul trebuie să fie de o conduită morală ireproşabilă. Faptul că în viziunea domnului Ştefănescu pot pune miniştri penali pentru că pot, este un lucru foarte grav, care va influenţa bunul mers al României şi relaţiile cu partenerii”, a declarat deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

El a caracterizat Guvernul condus de Viorica Dăncilă drept „Guvernul Dragnea 3”.

„Avem un al treilea Guvern Dragnea, putem să spunem Guvernul Dragnea 3. Acum se pare că şi-a găsit, în sfârşit, varianta perfectă în conducerea Guvernului şi foarte probabil în următoarele două luni vom vedea o nouă ofensivă împotriva Justiţiei, de data aceasta având omul care să îl asculte acolo”, a adăugat Moşteanu.

Senatorul Radu Oprea, fost prefect al judeţului Prahova, a fost trimis în judecată, în ianuarie 2016, pentru evaziune fiscală şi complicitate la spălare de bani, dar în prezent este propus de PSD ca ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Citește și: