Departamentul Politic
1835 vizualizări 29 nov 2018

Cristian Ghinea se află pe primul loc al candidaţilor USR la europarlamentare, în cadrul votului intern fiind ales de 13.662 de membri. Pe locul doi se află Clotilde Armand, votată de 10.468 de membri USR. Locul al treilea este ocupa de Nicolae Bogdănel Ştefănuţă, care a primit susţinerea a 10.337 de colegi de partid.

Umătorii pe listă sunt: Vlad Marius Botoş, Vlad Dan Gheorghe, Naomi Reniuţ, Radu Ionuţ Ghelmez, Radu Nicolae Mihaiu, Iulian Lorincz, Adrian Cristian, Camelia Carmen Crişan, Gheorghe Ţăranu, Silviu Gurliu, Teodora Stoian, Alexandru Gabriel Vărzaru.

Alegerile europarlamentare vor avea loc la finalul lunii mai 2019.

„USR şi-a ales candidaţii la alegerile europarlamentare din mai 2019!

 

 

Primii 15 candidaţi sunt:

1. GHINEA Cristian - Sector 3
2. ARMAND Clotilde-Marie-Brigitte - Sector 1
3. ŞTEFĂNUŢĂ Nicolae Bogdănel - Sibiu
4. BOTOŞ Vlad-Marius - Arad
5. GHEORGHE Vlad-Dan - Sector 6
6. RENIUŢ Anamaria Naomi - Braşov
7. GHELMEZ Radu-Ionuţ - Diaspora
8. MIHAIU Radu Nicolae - Sector 2
9. LORINCZ Iulian Ştefan - Diaspora
10. CRISTIAN Adriana - Cluj
11. CRIŞAN Camelia Carmen - Sector 6
12. ŢĂRANU George - Iaşi
13. GURLUI Silviu-Octavian - Iaşi
14. STOIAN Teodora - Sector 3
15. VĂRZARU Alexandru-Gabriel - Timiş”, enumeră postarea celor de la USR.

„Membrii USR şi-au ales candidaţii pentru alegerile europarlamentare! După două luni de campanie internă şi 7 zile în care fiecare membru USR şi-a ales candidaţii favoriţi, astăzi la ora 12:00 s-au închis urnele de vot.

Vom face publice rezultatele în scurt timp. De la ora 13:30 vă aşteptăm să ne urmăriţi LIVE într-o conferinţă de presă alături de preşedintele Dan Barna şi colegii noştri, candidaţii USR, pentru a afla cele 43 de nume de pe lista finală pentru alegerile europarlamentare.

 

 

Experienţa celor două luni de campanie se termină cu o echipă închegată, oameni care au soluţii pentru o Românie mai bună în Europa, şi pregătiţi pentru campania de anul viitor când vă vor cere şi vouă voturile şi încrederea.

Suntem primul partid din România care şi-a ales candidaţii în mod transparent, bazat pe votul tuturor membrilor. Pentru că despre asta este în familia USR: despre meritocraţie, despre competenţă şi în primul rând despre democraţie”, anunţă USR.

foto: USR

Citește și: