Tibi Bujdei - Mediafax
1206 vizualizări 3 aug 2016

Clotilde Armand a spus, miercuri, într-o conferinţă de presă la Suceava, că în prezent se constituie nuclee ale USR în judeţele ţării, iar la Suceava a avut discuţii cu persoane care susţin ideile USR din judeţele Suceava, Neamţ şi Botoşani. Consilierul a afirmat că întâlnirea a fost cu oameni care doresc să folosească USR ca platformă de dezvoltare a unui partid. Potrivit sursei citate, membrii fondatori vor fi persoane care reprezintă valorile USR şi respectă codul de integritate al partidului.

„Dacă sunt oameni de calitate, care respectă valorile noastre, atunci va fi în regulă. Dacă sunt oameni clientelari şi nu am reuşit să fim destul de atenţi, atunci desfiinţăm filiala”, a spus Clotilde Armand.

Filialele vor fi create la începutul lunii septembrie, după ce persoanele cu care au existat până acum întâlniri se vor organiza.

Întrebată dacă Dacian Ciloş se înscrie în codul etic al USR, Clotilde Armand a răspuns că premierul se încadrează în criteriile de integritate pe care le susţine USR, dar că nu au existat discuţii cu acesta pentru un eventual proiect comun.

„Nu am verificat (dacă premierul Dacian Ciloş se înscrie în codul etic al USR - n.r.), dar din intuiţie cred că da”, a răspuns Armand.

Întrebată dacă au existat discuţii cu premierul Dacian Ciloş pentru o eventuală susţinere sau un proiect comun, aceasta a răspuns negativ.

„Nu există discuţii cu domnul Cioloş la ora actuală. Nu excludem nimic şi vrem ca toate posibilităţile să fie deschise pentru USR”, a spus Clotilde Armand.

 

Citește și: