2328 vizualizări 5 sep 2011

"Preşedintele Traian Băsescu este perfect sănătos", a susţinut, într-o intervenţie tv, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Valeriu Turcan, în replică la declaraţiile lui Stelian Tănase, care, într-un interviu, a spus că ştie "din mai multe surse" că preşedintele este bolnav.

"Suferiţi că domnul preşete este foarte sănătos. Cu regularitate, răspândiţi informaţii false despre preşedintele Traian Băsescu. Domnul preşedinte este foarte sănătos", a fost replica dată de Turcan lui Tănase.

"Ştiu din mai multe surse că este bolnav. Ba nu mai bea, ba nu doarme, ba ia medicamente cu pumnul, dar cine poate să verifice aşa ceva? Eu privesc cu circumspecţie asemenea veşti, deşi el este un băutor de cursă lungă din cauza tinereţii lui zbuciumate pe valuri. Şi cu Ceauşescu, atunci când aveam probleme cu el, apăreau zvonuri că este bolnav şi că moare. Şi Băsescu este foarte antipatizat. Este cel mai nepopular preşedinte de după revoluţie. Când el vorbeşte, 9 din 10 români nu îl cred. Ştiu de la oameni foarte importanţi din zona Cotroceni că este bolnav, dar nu pot să spun mai departe, pentru că nimeni nu are o dovadă certă. Cred că este foarte încurcat şi are o stare proastă. Ne consideră nişte proşti că nu înţelegem marea lui operă", a răspuns Stelian Tănase, într-un interviu acordat ziarului Ring, unei întrebări referitoare la sănătatea preşedintelui Traian Băsescu.

Citește și: